Uz more šetnjom/biciklom

Slikoviti Seget za svoje posjetitelje brižno čuva još jedan moćan adut. Naime, duge i čiste pješčane plaže zaštitni su znak segetske rivijere, i pravi mamac za obitelji s djecom koje ih rado posjećuju te odsjedaju u nekom od odlično organiziranih smještajnih objekata. Hotelska je ponuda Segeta na najvišoj razini, no veoma su posjećeni i razni kampovi i apartmani, te objekti privatnog smještaja.

Suvremeno opremljeni hoteli "Rotondo", "Astoria", "Jadran", "Bavaria", "Viktorija", kamp "Vranjica Belvedere", kamp "Seget" te apartmani "Medena" smješteni uz samu morsku obalu, garancija su za odmor po mjeri. Sve je ovdje podređeno odmoru i opuštanju - sobe iz kojih pogled puca uglavnom na morsku pučinu koja se ljeska na suncu, mahom su vrlo udobne i prostrane, a tu su i neizostavni wellness sadržaji. No ni gosti koji preferiraju aktivni odmor neće ostati prikraćeni, jer hoteli nude i brojne sportsko-rekreativne aktivnosti. Kristalno čisto more i čak 2700 sunčanih sati godišnje, najbolja su pozivnica za užitak u morskim radostima, kako za obitelji s djecom, tako i za ljubitelje sportova na vodi.

Ljubazni segetski domaćini izaći će u susret i probirljivim gurmanima, bilo da je riječ o ukusno uređenim hotelskim restoranima ili o nekoj od brojnih konoba diljem mjesta. Ovdje možete uživati u klasičnim specijalitetima dalmatinske kuhinje: od kraljice svih jela – raskošne dalmatinske peke, pa do ribe i povrća spravljanih uz dodatak zdravog domaćeg maslinova ulja i začinskog bilja. Obrok najbolje zaokružite nekim od kvalitetnih domaćih vina, a za desert se zasladite tradicionalnim slasticama koje su segetske domaćice dovele do savršenstva – fritulama, kroštulama ili pak rožatom!