Upute za testiranje-strani turisti

 

Poštovani,
 
Vezano za testiranje stranih gostiju na COVID 19, obaviještavamo Vas da se strani gosti testiraju isključivo na lokaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, Vukovarska 46 u terminima koji su unaprijed određeni, a koji se zakazuju na temelju narudžbe. Informacije o načinu narudžbe, cijenama i testiranju dostupne su na internet stranicama   https://www.nzjz-split.hr/  na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.
Testiranje na SARS-CoV-2 bez uputnice – za strane turiste
U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo moguće je obaviti testiranje na COVID-19 bez uputnice.
Naručiti se možete putem e-maila  edita.olujic@nzjz-split.hr
U narudžbi je potrebno navesti ime i prezime, datum  i godinu rođenja, e-mail adresu na koju će vam biti dostavljen nalaz i broj mobitela.
Naši djelatnici obavijestit će vas o terminu testiranja.
Prije dolaska na testiranje potrebno je uplatiti iznos od:
za Rt Pcr na Sars- COV 2 …..................698,00 kuna
za Izdavanje nalaza na Rt Pcr Sars COV 2
na engleskom jeziku …………………...125,00 kuna (PDV ukjučen)
na račun Nastavnog zavoda Privredna banka:  IBAN:HR3823400091100180529,     SWIFT:PBZGHR2X,     poziv na broj – upisati Vaš OIB.
Sa sobom na testiranje ponesite isprintani dokaz o izvršenoj uplati.
Pretragu je moguće platiti i karticom.
Molimo Vas da da u svakom slučaju ukoliko ste u mogućnosti izvršite plaćanje pretrage prije dolaska na testiranje kako bi se izbjeglo stvaranje gužve, i dulje vrijeme čekanja.
Iznimno ukoliko ne raspolažete e-mail adresom moguće se naručiti putem telefona isključivo na broj 401-128 u razdoblju od 10,00 do 14,00 sati.
U slučaju narudžbe putem telefona molimo vas za strpljenje jer je zbog velike količine poziva moguće je dulje vrijeme čekanja na uspostavu veze.
Hvala na razumijevanju.